NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouw zoekt assistent horeca manager

Trouw zoekt assistent horeca manager

09-03-2012 | 11.36

Altijd al bij Trouw willen werken? Dit is je kans! Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een assistent horeca manager die ondersteuning kan bieden aan onze restaurant manager, bar manager en de uitvoerend producent voor Mevrouw Trouw.

Het restaurant van Trouw oogt als een Mediterrane binnentuin, waar een weelderige plantenmuur en andere natuurlijke materialen contrasteren met het oude beton. Dit Mediterrane karakter uit zich ook in de kaart, waarbij de hele regio rondom de Middellandse Zee, inclusief Noord Afrika en het Midden-Oosten, de smaak bepaalt. Bij Trouw eet je geen traditionele voor-, en hoofdgerechten, maar deel je met je tafelgenoten allerlei kleine tapas en middelgrote gerechten met een hoofdrol voor seizoensgebonden groenten. Al deze gerechten kunnen met elkaar gecombineerd worden tot een volwaardige maaltijd, eventueel aangevuld met dagverse vis en vlees, meestal bereid op onze houtskoolgrill. Eerlijk, verantwoord en lekker eten.

Wie zoeken wij?
Je hebt in ieder geval relevante werkervaring opgedaan en bent organisatorisch sterk. Je bent flexibel en vindt het leuk om gasten een geweldige avond te bezorgen. Dit betekent dat je goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt en charmant, energiek en assertief te werk gaat. Daarbuiten heb je affiniteit met het cultuur- en muziekprogramma van Trouw.

Wat bieden wij?
Een contract op basis van 32 uur (waarvan grotendeel op de vloer wordt gewerkt en zowel dag- als nachtdiensten worden gedraaid) en een passend salaris. Er zijn doorgroeimogelijkheden en je bent werkzaam op een fantastische plek met een leuk en creatief team.

Klinkt dit als muziek in de oren en ga je watertanden bij deze vacature, dan willen we graag je CV en motivatiebrief ontvangen. Je kan deze sturen naar info@trouwamsterdam.nl t.a.v. 'assistent horeca manager'.