NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

ONTROUW ring winnaars

ONTROUW ring winnaars

15-03-2012 | 11.28

Het was een lastige taak, maar het is ons gelukt. Uit de meer dan dertig inzendingen voor de ONTROUW outfit winactie, zijn drie winnaars gerold. Of moeten we 'winnaressen' zeggen? Praktisch 95% van de inzendingen kwam namelijk van vrouwen, maar we willen de mannen die hebben meegedaan zeker bedanken voor hun deelname. En we hebben zelfs een inzending gehad vanuit de Verenigde Staten. 

Op basis van originaliteit, creativiteit en een D.I.Y. (do it yourself) aanpak hebben we de drie winnaressen gekozen. De dames krijgen allemaal een felbegeerde Trouw ring, waarmee zij gratis toegang krijgen tot alle avonden in Trouw, zolang Trouw open is. 
We willen Carlijn Jacobs van Carly&Marly (met het roze haar), Sarah Blom (met de zwarte appel) en Yentl Malou Oomens (met het geraamte badpak) van harte feliciteren met het winnen van de ONTROUW outfit competitie. Tijdens de avond zullen zij ingewijd worden bij de Trouw familie. Om 02.00 zal de ceremonie plaatsvinden. Waar dit exact gebeurt, is voor hen ook nog een verrassing. 

Kom je zelf ook naar ONTROUW, maar heb je nog geen idee wat je aan moet doen, dan hebben we een blog vol met ideeën voor je klaar staan. De kaartverkoop gaat hard, maar ook voor de late beslissers zullen we nog een aantal tickets aan de deur verkopen. Let wel dat er een verplichte dresscode geldt en dat de deurman het recht heeft je op basis van je outfit te weigeren.
Camera's zijn tijdens ONTROUW niet toegestaan. Dit om de sfeer te bevorderen, om iedereen die aanwezig is op te kunnen laten gaan in het moment en de privacy van de bezoekers te waarborgen.
ONTROUW duurt van 23.00 tot 07.00. 

Mocht je van begin tot einde aanwezig willen zijn, dan kan je ook nog reserveren voor een speciaal diner in ons restaurant. Voor €45,- krijg je een 5-gangen menu en is je entree voor ONTROUW ook betaald. Reserveren kan via 020-463778

ONTROUW - A NEW TRIBE

Tijdens het jaarlijkse ONTROUW zal de club transformeren tot een plek waar alle bezoekers zich vrij en geïnspireerd voelen om zichzelf ook te transformeren. 
Deuren die normaal gesloten zijn, staan open. De ruimtes die de clubbers de afgelopen jaren zo goed hebben leren kennen, veranderen in iets totaal nieuws. Entree is alleen voor hen die het aandurven hun normale leven, outfits, gedachtes en angsten te laten gaan, dus stap uit die comfortabele sleur en in nieuwe en spannende sferen.

VOOR DE DRESSCODE DENK:

TRIBES - VOODOO - TECH HEADS - WAR PAINT - SHAMAN - DESIRE - VOLUME - ARMOR - ENCHANTER - SKULLS - DEFORMED - FEATHERS - GASMASKS - TOTEM POLE - LATEX - AMAZONE - GARDEN OF EDEN - SKIN - LABORATORY - ANCIENT ACCESSORIES - LEATHER - FORESTS - UNDERGROUND - SEX - DESERTED - FIRE - POST APOCALYPTIC