NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Afterparty Contemporary Art Club

Afterparty Contemporary Art Club

22-03-2012 | 17.05

Op 29 maart vind Contemporary At Club plaats in Trouw. Een bijzondere samenwerking met het Stedelijk. Trouw zal Trouw niet zijn als daar ook niet een vette afterparty aan te pas komt. Op zondag 1 april presenteert Dagan Cohen van Upload Cinema de meest opvallende, prachtige en absurde filmbeelden uit het uitgaansleven die te vinden zijn op het internet. Van authentieke disco-, techno-, house- en hiphop-club video tot uitzinnige performances, artistiekerige party-installaties en beelden van mensenmassa's die volkomen uit hun dak gaan of juist treurige types die in een hoekje staan.

Wij vragen jou om zo veel mogelijk materiaal naar ons te sturen. Hoe? Ga naar het Facebook evenement van Contemporary Art Club - The Afterparty en post jouw favoriete club video. Alle video's worden verzameld en de beste zullen te zien zijn tijdens de afterparty van Contemporary Art Club.

Deze middag zal de tentoonstelling Contemporary Art Club te bezichtigen zijn. Dit is tevens de laatste dag dat de installaties van de kunstenaars Rineke Dijkstra, Mark Leckey, Matt Stokes en Jeremy Shaw in Trouw te zien zullen zijn. Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling en het evenement op 29 maart.