NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win een Trouw ring met je ONTROUW outfit

Win een Trouw ring met je ONTROUW outfit

29-02-2012 | 15.31

Het jaarlijkse ONTROUW is het uitgelezen feest om jezelf van een andere kant te laten zien. Een kant die je zelf niet of nauwelijks laat zien aan de buitenwereld. Voor hen die een stapje verder gaan en hun outfit voor ONTROUW al willen en kunnen delen met de rest van de wereld, hebben we een buitengewone beloning in de vorm van een Trouw ring. 

Deze Trouw ring geeft je de vrijheid om altijd voor ieder feest in Trouw gratis en via de gastenlijst entree naar binnen te gaan. Ook wanneer een feest al is uitverkocht. Daarbij krijg je samen met een vriend of vriendin een volledig verzorgde avond op ONTROUW met een uitgebreid diner in ons restaurant, drankjes en gratis entree tot het feest, uiteraard in jouw eigen outfit.

Wat je hiervoor moet doen, is jezelf in je bedachte, en misschien wel zelf ontworpen, outfit voor ONTROUW fotograferen, compleet met make-up, haar, accessoires etc. Vervolgens mail je deze foto naar ons en kiezen wij de drie meest prachtige creaties uit. Dit klinkt als een gemakkelijke opgave, maar mocht je al eens eerder op ONTROUW zijn geweest, dan weet je dat je niet wegkomt met een simpele leren string of Pocahontas outfit. We willen over the top, bizarre en gedurfde creaties zien, dus doe je best. Laat je vooral inspireren door de ONTROUW blog en onthoud dat creativiteit beloond wordt. 

Je hebt tot dinsdag 13 maart 12.00 de tijd om je inzending te mailen naar: win[at]trouwamsterdam.nl

De winnaars zullen op onze blog, de ONTROUW blog en het Facebook event bekend worden gemaakt met de foto erbij. Uiteraard zullen deze winnaars ook een persoonlijke e-mail ontvangen. Om fraude e.d. te voorkomen, dienen de winnaars in de ingezonden outfit naar ONTROUW te komen. 

Foto voorkant blog: Russel James