NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

De Raad van 11 laat opblaasbeesten gratis binnen

De Raad van 11 laat opblaasbeesten gratis binnen

15-02-2012 | 17.33

De Prins Carnaval stemmen zijn geteld. Het Happy Hour is een feit. En iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt aan de 'Tropical Beach Party' in De Verdieping komt gratis binnen. Al met al zijn we bijna klaar voor De Raad van 11. 

Het was een vreselijk spannende nek-aan-nek race tussen Eric de Man en Brent Roozendaal, wie zou dit jaar Prins Carnaval worden op De Raad van 11? Met een mini verschil van 1 stem, mag Brent Roozendaal (192 stemmen) zich dit jaar Prins Carnaval noemen en krijgt hij de welbekende mijter en staf een gehele dag tot zijn beschikking.

Op zondag 19 februari staat het bier vanaf 16.00 ijskoud en voor de vroege vogels op deze dag is er een heus 'Happy Hour' ingeschakeld. Van 16.00 - 17.00 is al het tapbier 2 voor de prijs van 1. 
En de late vogels die geen kaartje voor het uitverkochte event hebben weten te bemachtigen, kunnen ook nog profiteren van dit goedkope bier zuipen.

De Verdieping wordt namelijk geheel aangekleed als een good old fashioned beach party. De eerste 25 mensen die met een opblaas dolfijn, krokodil, orka, schildpad of ander dier van groter dan 1 meter aan de deur verschijnen, komen namelijk gratis binnen. Vergeet jezelf alleen niet te versieren als Pina Colada, beach babe, parasol, badmeester of ander heerlijk strand figuur of item. 

ALAAF!