NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

PROPER EN MELON IN BRAZILIË

PROPER EN MELON IN BRAZILIË

13-01-2012 | 13.40

San Proper en Melon zijn drie weken op toer in Brazilië, dat klinkt als muziek in de oren. Helemaal als daar ook nog twee dikke gigs aan in D.EDGE aan verbonden zijn. In het kader van de 'januari is de gehele dj wereld op vakantie' maand, toeren de twee Amsterdamse rocksterren de komende weken door het land van de billen, billen, beetje voetbal en nog eens billen. 

Op zaterdag 14 januari is het een Amsterdamse aangelegenheid in São Paulo. In dé club van het Latijns-Amerikaanse continent 'D.EDGE' staan dan namelijk de twee bovengenoemde mannen samen met veteranen KC the Funkaholic en meneer Rush Hour himself  Antal op de 'Mothership' avond. D.EDGE zal de komende tijd sowieso het tweede huis van TrouwArtists zijn, aangezien er een soort uitwisselingsproject bestaat via Plastic Dreams.   

Na een weekje Margueritas, strand, Piña Colada, muziek maken, inspiratie opdoen, instrumenten en platen verzamelen en een fotoverslag maken, is het terug naar het tweede huis, want dan staat grootmeester Villalobos in D.EDGE. De Chileen deed bijna aan werkweigering als Melon en San Proper niet ook op de line-up zouden komen te staan. En zo gezegd, zo gedaan. Het valt maar te hopen dat de twee heren ooit nog terug komen naar Amsterdam, maar we geven ze groot gelijk als ze daar zouden blijven.

Hou onze blog in de gaten voor een uitgebreid fotoverslag later deze maand!