NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Melon speelt Sinterklaas

Melon speelt Sinterklaas

04-12-2011 | 14.02

De edit die een bescheiden hit werd en begin dit jaar door Melon werd gemaakt , is nu ook voor iedereen toegankelijk. Sinds een jaar geeft Melon iedere maand een speciale edit weg voor zijn avond Ratio? In januari 2010 was daar de bewerkte versie van 'Twist in my Sobriety' van Tanita Tikaram. Door onder meer de mannen van Innervisions werd 'ie direct opgepikt en overal gedraaid (zie filmpje hiernaast). En na heel veel aanvragen van links, rechts, boven en onder, vond Melon het tijd om zo voor de feestdagen deze edit voor iedereen die maar wilt beschikbaar te maken. De edit is nu dus via zijn Ratio? Soundcloud te downloaden. 

Maar, dat is lang niet alles. Voor we 2011 overdragen aan 2012 staat er nog een Ratio? avond op het programma. Melon heeft voor deze editie een oude bekende van Trouw uitgenodigd en geeft daarbij ook weer een edit plus plekje op de gastenlijst weg. Eén van de betere dj's die we hier op aarde kennen en lange tijd ondergewaardeerd is gebleven, moet toch wel Prosumer zijn. Zelfs sets van bijna drie jaar oud zullen nog steeds niet vervelen, zoals je hieronder kan horen.

Wil je een unieke edit van Melon in je inbox ontvangen en een plekje op de gastenlijst voor Ratio? op 10 december met Prosumer en host Melon? Stuur dan voor vrijdag 9 december 12.00 een mail naar ratio[at]trouwamsterdam.nl  o.v.v. Ratio? edit Prosumer en je maakt direct kans.