NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Diamanten

Diamanten

28-12-2011 | 15.21

Roos Neeter tekende een diamant, vond deze er zo vet uitzien en baseerde vervolgens haar nieuwe collectie van Chillp met t-shirts, sweaters en zelf gebreide handschoenen en mutsen hierop. Zo simpel kan een idee zijn en zo cool kan het vervolgens uitpakken.

De shirts hebben een fijn zacht stofje met ronde hals en er kan uit drie designs gekozen worden, simpel en chique, maar vooral heel relaxt. De fijne stofjes van de shirts komen uit Italië en Servië en vallen perfect en daarbij maakt het helemaal niets uit of je een man of vrouw bent. En om de winter een beetje warm door te komen, zijn er ook hand gebreide mutsen en handschoenen plus sweaters te krijgen.

Sinds 2009 bestaat Chillp en de kleding kan inmiddels al op vijf verschillende locaties in Nederland gekocht worden. Onder andere bij Soepboer & Stooker en Unicorn in Amsterdam, ID in Haarlem en bij Walnut in Groningen. Of je nou in de club staat, op een thuisfeestje zit of op vakantie bent in een warm land, je zal iedereen op al deze plekken de ogen uitsteken met de nieuwe collectie van Chillp. Wees er wel een beetje vlug bij, want alle collecties zijn altijd limited editions.  

Check voor updates en toffe winacties ook de Facebook van Chillpwear.

www.facebook.com/chillpwear