NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Delta in de Verdieping

Delta in de Verdieping

07-12-2011 | 15.25

Boris Tellegen aka Delta neemt momenteel De Verdieping onder handen. Boris zijn werk bestaat uit een mix van collages, sculpturen, tekeningen, video’s en installaties. Hij is vooral geïnteresseerd in de menselijke drive naar progressie, waarbij de ontwikkeling van moderne technologie een belangrijke rol speelt. Met zijn werk gaat hij terug naar de structuren die hun eigen leven gaan leiden.

Zijn fascinatie voor structuren ontstond in de jaren tachtig toen hij begon met graffiti onder de naam 'Delta'. Waar hij in die tijd zijn spray als medium gebruikte, is dit door de jaren heen verschoven, nu zijn de muren zelf het medium geworden. Als hij terug kijkt op de afgelopen dertig jaar ziet hij muren ook als een terugkerend thema in zijn ouvre.

Zijn collages kunnen gelezen worden als isometrische industriële landschappen. Door de gelaagdheid, het snijden en beitelen zorgt hij voor verandering in schaal en perspectief. De komende dagen is hij nog volop bezig in De Verdieping. Kom de komende weken zeker langs om een kijkje te nemen. Doordeweeks is het werk van Delta te bewonderen tussen 10.00 en 17.00. Tussen Kerst en Oud&Nieuw is De Verdieping ook geopend op de clubavonden.

http://deltainc.nl/