NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

De Jägermeister nieuwjaarsduik

De Jägermeister nieuwjaarsduik

27-12-2011 | 16.30

Je hoeft dit jaar niet richting Scheveningen voor de Nieuwsjaarsduik. Jägermeister komt namelijk met een geheel eigen en ijskoude duik op 1 januari naar Trouwens. Het plein voor Trouw zal twee uur lang een buitenzwemparadijs zijn voor de coolste types onder ons. Van 15.00 tot 17.00 kan je jezelf onderdompelen in een koud bad om vervolgens je Jägertje te nuttigen in één van de hot tubs. Het enige wat je niet moet vergeten is je zwemkleding, Jägermeister zorgt voor de omkleedhokjes, badjassen, mutsen, slippers, handdoeken, het zwemparadijs en uiteraard zo’n overheerlijke kruidenbitter. Vanaf 14.00 kan je je inschrijven voor de duik, en achteraf krijg je een cd mee waarop de jaarmix van Aron Friedman op staat.
 
Zoals al een tijdje bekend is de voorverkoop van Trouwens uitverkocht. Vanaf 09.00 ’s ochtends zullen er echter nog zat kaarten worden verkocht aan de deur. Toch is er nog een andere manier om binnen te komen, zonder ook maar één cent uit te hoeven geven, en dat doen we net als vorig jaar met de ‘Kamerplantenactie’. De eerste 25 mensen die aan de deur verschijnen met een kamerplant in pot van 1 meter of hoger, komen gratis binnen.
 
Buiten al deze heerlijke acties moeten we niet vergeten dat er 18 uur lang gefeest kan worden op de muziek van onze lokale helden, die er overigens allemaal niet te doen veel zin in hebben. Net als wij trouwens…