NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Bak een taart voor Cassy

Bak een taart voor Cassy

08-11-2011 | 12.39

Cassy is bijna jarig en viert dat in Trouw. Stuur je beste taartrecept naar ons en onze chef bakt 'm voor terwijl jij op de dansvloer staat. Zonder taart is het natuurlijk geen verjaardag dachten wij zo, dus als je een geniaal recept hebt voor een overheerlijke appeltaart, de beste schuim- hazelnotencake of bijvoorbeeld een zuurstokroze geglazuurde slagroomtaart, dan willen wij die graag hebben.

Je hoeft zelf je keukenschort niet aan, want onze chef zal de drie beste recepten op de dag zelf voor Cassy gaan bakken. Als beloning krijg je wel een gastenlijstplek voor jezelf en iemand die je graag mee wilt nemen naar deze avond. Cassy zal na haar set de taarten bij de dj-booth overhandigd krijgen en waarschijnlijk zal het geen probleem zijn om zelf ook een stukje te komen proeven. 

Stuur je beste taartrecept voor woensdag 16 november 17.00 o.v.v. 'Cassy's Cake' naar win[at]trouwamsterdam.nl en wie weet staat zowel je taart als jijzelf op de gastenlijst. Mocht je nog inspiratie nodig hebben, dan wil de clip hiernaast misschien een handje helpen.

Succes en we kijken uit naar de recepten.