NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

360 stopt ermee

360 stopt ermee

01-11-2011 | 14.45

Nee, 360 is niet uit elkaar en ook de residency bij Trouw zal nog doorlopen. Op zaterdag 5 november zal na vijf jaar de maandelijkse 360 avond echter wel tot een eind komen. Want verandering van spijs doet eten. Vandaar dat de tijd is aangebroken om de prachtige clubavond, waar we in maart 2006 in 11 mee van start gingen, vaarwel te zeggen.

In dat jaar werd de dansscene gedomineerd door de welbekende minimal techno sound, iets waar wij verandering in wilde brengen doormiddel van een warm, dynamisch en modern geluid. Van Apparat tot The Field en van Lawrence tot Pantha du Prince. Veel namen die vandaag de dag niet weg te denken zijn uit de Nederlandse dansscene, iets wat heel mooi is uiteraard. Maar daarbij zien wij het ook als het behalen van onze missie.

Dus in plaats van het trucje over en over op te voeren, wilden we vooruit kijken. Muren afbreken en deuren openen. Ons nieuwe concept - HIFI - zal de nadruk leggen op het samensmelten van electronische dance en indie muziek. Spannende en aantrekkelijke acts zullen het podium betreden en zo zullen de club kids samengaan met concert bezoekers. Onze ambitie blijft vernieuwend te zijn en keihard te rocken. Maar hierover gauw meer.

Aanstaande zaterdag 5 november willen we eerst nog met een keiharde klapper ons kindje 360 ten einde laten komen. En het liefste zien we dan al die vriendelijke gezichten waar we de afgelopen jaren zo van zijn gaan houden, de jongens en meisjes die de dansvloer kapot hebben gedanst, die onze nachten tot iets geweldigs hebben gemaakt. We nodigen jullie allemaal uit, om nog één maal de tent tek omen afbreken. De Jägermeister bar staat al te wachten. En terwijl 360 de nacht lang boven staat te rocken, zal het duo Optimo het zweet van de muren in De Verdieping laten lopen.

Liefde,

Nuno Dos Santos & Patrice Bäumel aka 360

ps: Onze podcast zal blijven bestaan, alhoewel deze minder frequent langas zal komen. Maar wees niet getreurd, we zullen ervoor zorgen dat iedere podcast die 'next level shit' in zich heeft. Geen kwantiteit maar kwaliteit. En als een 'vaarwel geschenk' is hier de aller-, aller eerste 360 podcast. Geniet ervan!