NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouw naar Sao Paulo

Trouw naar Sao Paulo

04-10-2011 | 11.00

Toen de mannen van D-Edge vorig jaar tijdens ADE Trouw bezochten, wilden ze eigenlijk niet meer weg. En eigenlijk wilden wij ook niet dat de drie vrolijke en relaxte Brazilianen het feest verlieten. Goeie vibes zijn altijd meer dan welkom namelijk. Bijna een jaar later zal Trouw weer worden herenigd met D-Edge, alleen nu zal de ontmoeting in São Paulo plaatsvinden.

De komende tijd zal Trouw vaker in de bekendste club van Zuid-Amerika te vinden zijn. Muziek Centrum Nederland zorgt ervoor dat electronische muziek van eigen bodem op buitenlandse bodems wordt vertegenwoordigd. En zo wordt het Trouw mogelijk gemaakt dat haar residents een aantal keer in D-Edge zullen staan. Tijdens de eerste aflevering van de serie ‘Trouw naar São Paulo‘ zullen de dj’s, en tevens vrienden van elkaar, Nuno dos Santo, Patrice Bäumel en Olaf naar Brazilië vertrekken om hier op zaterdag 8 oktober in D-Edge te draaien.

D-Edge duikt direct op als je op zoek bent naar de beste club van Zuid-Amerika. Fans van progressieve line-ups, een killer geluidssysteem en andere technische hoogstandjes komen prima aan hun trekken in de club. Artiesten als Solomun, Guy Gerber, Metro Area, Art Department en Gerd Janson gingen de Trouw crew al voor. Die laatste staat zelfs een avond voor Trouw in D-Edge en Trouw ontvangt Janson tijdens de Innervisions avond van het ADE weer in De Verdieping. Zie je wel, zo groot is deze wereld niet.